Apparaten en accessoires
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
kippendijen, zonder been met huid700 g
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse chilipeper rood of groen, ontpit, in stukken (1 cm)1
-
honing70 g
-
limoensap20 g
-
vissaus50 g
-
water1030 g
-
vers citroengras in stukken (4 cm)30 g
-
knoflookpoeder1 tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
zout1 tl
-
jasmijnrijst200 g
-
bindsla of Romeinse sla in dunne reepjes (1 cm)150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1736.8 mg
Eiwitten
42.8 g
Calorieën
2243.6 kJ /
536.2 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
62.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pad Thai
45min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Miso carbonara udon noedels
25min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Ninguna valoración
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Kip tikka masala
1h 10min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Pompoenbrood
1h 45min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h